Lukkopainin peruskurssi

Lukkopainin peruskurssi

Tervetuloa lukkopainin maailmaan! Lukkopaini tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää fyysistä kuntoa, voimaa ja taktista ajattelua samalla kun opit itsepuolustustaitoja ja nautit kilpailullisesta hengestä. Oletko valmis astumaan matolle ja aloittamaan lukkopainin peruskurssin?

Kurssi tarjoaa kattavan ja systemaattisen lähestymistavan lukkopainin perusteisiin. Valmentajamme opastavat sinut läpi erilaisten tekniikoiden ja harjoitusten, jotta voit kehittää taitojasi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. 

Kurssin sisältö

Kurssin sisältö

Lukkopainin perusteet: Tutustu lukkopainin sääntöihin ja tärkeimpiin käsitteisiin

Tekniikat: Opettele erilaisia lukkopainin perustekniikoita, kuten heittoja, sidontoja ja lukkoja.

Taktiikka: Kehitä strategista ajattelua ja opi tarkkailemaan vastustajaa tunnistamalla heidän vahvuutensa ja heikkoutensa.

Sparrausharjoitukset: Harjoittele oppimiasi tekniikoita ja taktiikoita käytännössä sparrausharjoituksissa valmentajien valvonnassa.

Kenelle kurssi sopii

Lukkopainin peruskurssi on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lukkopainin perusteet. Kurssi sopii aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta lukkopainista tai jotka haluavat kerrata perustekniikoitaan. Kurssin ikäraja 12v.

Kurssin tiedot:

Aloittelijoille suunnattu 4 viikon peruskurssi

Ajankohta: 1.8 - 31.8.2023

Aika: Tiistisin ja torstaisin klo 17:00 - 18.30

Sijainti: Kuusamon keilahalli

Hinta: 100€

ILMOITTAUDU PERUSKURSSILLE

Ilmoittautuaksesi peruskurssille täytä lomake ja laita viestikenttään osoitetietosi, puhelinnumerosi ja vapaamuotoinen ilmoittautumisviesti! Palaamme asiaan lisätietojen kera mahdollisimman pian. Peruskurssin osallistumismaksut laskutetaan 1.8.2023.

Jos sinulle on kysyttävää peruskurssista, hoituu sekin tällä lomakkeella!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.